Ontmoetingsmiddagen voor ouderen

Gezamenlijke activiteiten en bouwstenen
Datum: maandag 15 oktober 14:30

Locatie: Trinitas Coehorn van Scheltingaweg 1 Heerenveen

.  Ontmoetingsmiddagen voor ouderen

Al geruime tijd organiseert de “werkgroep ouderenpastoraat” ontmoetings­middagen voor ouderen. Vieren en ontmoeten staan centraal. Naast het bieden van een aantrekkelijk programma wordt er ook voldoende tijd ingeruimd voor ontmoeten.

Als oudere wordt je misschien wat minder mobiel, vallen leeftijdsgenoten weg, laat je gezondheid te wensen over en heb je juist behoefte aan contact met andere mensen.

Maar ook als je nog niet zo de lasten van het ouder worden ervaart en alleen, of samen met je partner een gezellige middag wilt bezoeken, is dit een goede gelegenheid.

Het zijn open middagen, voor iedereen toegankelijk en opgave van te voren is niet nodig. De tijdsduur is in principe van 14.30 – 16.15 uur. Is vervoer nodig? Even een belletje en het wordt geregeld.

Data:          Maandag 15 oktober 2018

                 Vanwege het feit dat de werkgroep al 10 jaar lang deze ontmoetingsmiddagen organiseert, zal er deze keer een feestelijk tintje aan worden gegeven. Hindrik v/d Meer, een veelkleurig mens met hart voor de Friese taal, de kerk en muziek zal de middag voor ons verzorgen.

                 Thema: ” In libben lang taal en musyk”.

                 Maandag 4 maart 2019

Ziekenhuispredikant Gerben Hoogterp komt deze middag vertellen over zijn werk onder mensen in een kwetsbare situatie met als thema: “Zingeving en geloof rond ziekte en gezondheid”.

                

Tijd:                 14.30 – 16.15 uur, vooraf koffie of thee

Plaats:              Zaal Triade in Trinitas

Contact:       Tiny Bos  tel. 551927  e-mail: tiny.bos@xs4all.nl

                 Akke Miedema tel. 640409 e-mail: benakke1@kpnplanet.nl

 

 

Alle datums


  • maandag 15 oktober 14:30
  • maandag 4 maart 14:30
 

Powered by iCagenda

Copyright © 2014 All Rights Reserved